2014-12-14 10:45:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A tudás biztonságot ad

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold még a Szűz jegyében maradt, és kellemetlen kapcsolatban van a Merkúrral. Ne menjen bele az ön számára átláthatatlan dolgokba. Összpontosítson a következő nap feladataira, és tegyen mindent félre, amit pillanatnyilag nem tud elintézni. Eközben nyugodtan törődhet másokkal is, hiszen ön annyira szeret segíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Szűz jegyében áll, kellemetlenül kapcsolódik a Naphoz és a Merkúrhoz. Ettől függetlenül szeretne gondolatot cserélni a többiekkel. Jól boldogul majd velük. Vonzódni fog azokhoz, akik valamilyen különleges dologhoz értenek, és változatosságot hoznak az ön mindennapjaiba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold a Szűz jegyében áll, de konfrontálódik a Merkúrral, az Ön születési uralkodó bolygójával. Emiatt további feszültségek alakulnak ki, ami az elképzeléseit és a lehetőségeit illeti. Ha többet akar annál, mint amit meg is tud valósítani, ezzel beprogramozza magának a csalódást. Gondolja át még egyszer a céljait, és törölje azokat, amiket úgy sem tud elérni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a Szűz jegyéből köszön önre, és tekintetét jobban befelé irányítja. Talán megállapíthatja eközben, hogy valószínűleg jobb lesz, ha nem vesz mindent annyira komolyan. Élvezze a pillanatokat, és ne gondoljon arra, hogy mi lenne, ha….

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Szűz jegyében marad. Ez a nap legyen a kényelemé. Ne akarjon nagyszabású dolgokra vállalkozni, csak megélni egy békés és kellemes időt. Értékelje a jó atmoszférát. ha otthon van, tegyen rendet! Kellemesen elfárad estére, a nap szórakoztató lesz, de ez sok energiáját emészti fel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll. Szünetelni készül, de ez nem tart sokáig. A Vénusz a rokon értelmű Bak jegyében található, így jól érezheti magát. Este virágzik a romantika. Nyugodtan élvezze ki az érzelmekben gazdag pillanatokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez a boldog vasárnap ígérkezik a hét legjobb napjának. Nagyszerűnek találja, ha új dolgokról szerezhet tudomást. Kipihent és fitt lesz, elege van a rutinokból. Kontrasztra van szüksége, pl. vágjon neki egy téli sétának, vagy találkozzon néhány barátjával egy kis csevegésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Szűz jegyében áll. Az üzleti megbeszélésre és új feladatok elkezdésére teljesen alkalmatlanná teszi rossz fényszöge a Merkúrral. Viszont nagyon jó arra, hogy kicsit többet törődhet önmagával. Töltődjön fel önbizalommal. Törölje a gondolataiból az alábbi mondatokat: „ Ez nem sikerül, erre nincs esélyem!”

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold még a Szűz jegyének végén áll. Most azok a dolgok kerülnek előtérbe, amiket meg szeretne szerezni. Ne csak tárgyakra, vagy a bankszámlájára gondoljon, hanem mindarra, amit jelent az ön számára valamit. Ez lehet tudás, tehetség, vagy tapasztalat is. Nézze meg, milyen gazdag belülről. Miből szeretne többet, miből nincs elég Önnek?

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében áll, de kellemetlen fényszögben a Merkúrral. Ezzel az ön számára jelentőséggel bíró dolgok még sürgetőbbé válnak. Nagy lépéseket tehet előre, mert a Hold nem sokára az ön hivatásának házába lép. Az este nagyon nyugtalannak ígérkezik.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Szűz jegyében áll, kapcsolatokat hoz létre más emberekkel. Azzal is kell foglalkoznia, amit mások gondolnak és tudnak. Ön kíváncsi, és jó hallgató, most megtudhat olyan dolgokat, melynek segítségével tovább tud jutni. Inkább olyan dolgok érdeklik majd, amelyek gyakorlatilag használhatók. A tudás biztonságot ad Önnek, és szívesen foglalkozik a tényekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A vasárnapot is a Szűz jegyében álló Hold uralja. Arról van szó, hogy gyakorlati hasznát is tudná venni annak, ami a tudomására jutott. Most kiegyensúlyozottabbá válhat, tartalmas napnak ígérkezik a vasárnap. Este remélhetőleg társaságban töltheti az idejét.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: